Τα ζώδια που δείχνουν σκληρά αλλά κατά βάθος είναι «βούτυρο»

Τα ζώδια που δείχνουν σκληρά αλλά κατά βάθος είναι «βούτυρο»
Advertisement

Τοίχος από έξω, γλυκό του κουταλιού για όσους αγαπάνε και χαλί για να τα πατήσεις. Ίσως όμως και για αυτό τον λόγο, να δείχνουν σκληρά: για να προστατέψουν τα μέσα τους, την ευαλωτότητα τους.

Κριός

Ο Κριός είναι άγαρμπος, έχει πολλές γωνίες, γλώσσα που κόβει, αντιδράσεις που μπορεί να σε πληγώσουν. Κι όμως, με μια κουβέντα γλυκιά, μπορείς να τον κάνεις χαλί.

Advertisement

Επιμένω στο άγαρμπος, γιατί ο Κριός είναι γεμάτος συναίσθημα και πάθος, αλλά είναι παιδί στις προθέσεις του: αγνός μέχρι το κόκκαλο.

Να τον πλησιάζεις με αγάπη και θα δεις ότι θα κόψει την φόρα του και τις ακανόνιστες κινήσεις του. Θα σου φέρεται σαν να είσαι από πορσελάνη!

Αιγόκερως

Απορώ που δεν τον έχω βάλει πρώτη μούρη σε αυτή την λίστα. Ο Αιγόκερως είναι κατά βάση ντροπαλός και κρύβει τα περισσότερα συναισθήματα του, πίσω από ένα ανέκφραστο πρόσωπο.

Advertisement

Μπορεί να σε κοιτάει με υφάκι μπλαζέ και μέσα του να καίγεται, να τρελαίνεται, να έχει κοπεί στα δυο από τον πόνο. Να ξέρεις ότι είναι ανθεκτικός, αλλά τρομερά δοτικός σε εκείνους που εμπιστεύεται και αγαπάει.

Σκορπιός

Ξέρει να φυλάγεται ο Σκορπιός καλύτερα από το κάθε ζώδιο. Δαγκώνει και το ξέρω, αλλά να θυμάσαι κάτι: όσο περισσότερο πικρός και επιθετικός γίνεται, τόσο περισσότερο σου δείχνει ότι έχεις βρει νεύρο και το έχεις ερεθίσει.

Πονάει εύκολα, ο Σκορπιός (μην ξεχνάς, είναι Νερό και Νερό = συναίσθημα). Για αυτό τον λόγο, κρύβεται πίσω από μια εικόνα, εκείνη του σκληρού ανθρώπου. Να ξέρεις, είναι ψυχούλα. Παιδί για να γίνει λιώμα για εσένα!

Advertisement

Ταύρος

Τις περισσότερες φορές, αν δεις έναν Ταύρο από μακριά, θα νομίζεις ότι δεν τον ενοχλεί τίποτα, γιατί είναι αδιάφορος και χοντρόπετσος. Είναι πολύ καλός, πολύ εντάξει και άνθρωπος της προσφοράς.

Αλλά για να μην του κάθονται όλοι στον σβέρκο, βγάζει μια βαριά και σκληρή εικόνα προς τα έξω. Μίλησε του με σεβασμό και μην πατήσεις τα όρια του. Θα σε αγαπήσει και θα δεις έναν άλλο Ταύρο μπροστά σου!

Bonus: Λέων

Από τα πιο συναισθηματικά ζώδια, που όμως προτιμούν να βγάζουν την χαρά και το πάθος τους, ως πρώτες εικόνες. Δεν υπάρχει λιοντάρι που να έχει αποδεχτεί ότι το να εκτεθεί συναισθηματικά, δεν το καθιστά κι ευάλωτο στην κακία των άλλων. Έτσι, προτιμάει να είναι δυνατό και να δείχνει 10 φορές πιο δυνατό κι άτρωτο από ότι είναι!

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: