Οι μεγαλύτεροι Greek Lovers του ζωδιακού

Οι μεγαλύτεροι Greek Lovers του ζωδιακού
Advertisement

Τον έχεις πετύχει κι εσύ σίγουρα σε κάποια παραλία τα καλοκαίρια. Σου την έχει πέσει, σε έχει φλερτάρει και σε έχει κεράσει μπίρα ή κοκτέιλ.

Δεν χρειάζεται να μας το πεις… Ξέρουμε ότι σίγουρα ήταν ή Κριός ή Λέοντας ή Ζυγός… Και αυτό γιατί τα τρία αυτά ζώδια είναι η προσωποποίηση του Greek Lover που δεν αφήνει τουρίστρια για τουρίστρια στην οποία να μην κάνει κίνηση.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Ο άντρας Κριός είναι ο κλασσικός κυνηγός. Συνήθως έχει και ωραίο σώμα επειδή γυμνάζεται και κάνει διάφορα sports, οπότε έχει ανεβασμένη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για να κάνει τις κινήσεις του.

Ο Κριός σε όποια παραλία κι αν βρεθεί, πέρα από τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία του, θα φροντίσει να επιδοθεί και σε ένα «κυνήγι». Θα φλερτάρει με όποια γυναίκα του τραβήξει την προσοχή και θα προσπαθήσει να την κερδίσει.

ΛΕΩΝ

Όπως ο Κριός, έτσι και ο Λέοντας είναι επίσης κυνηγός, αλλά με λίγο διαφορετικό τρόπο. Θέλει να ξεχωρίζει και να μαγνητίζει τα βλέμματα στην παραλία.

Advertisement

Το μάτι του παίζει συνεχώς και στοχεύει σε κάθε όμορφη παρουσία που περνά από μπροστά του. Ειδικά αν είναι τουρίστρια από ξένη χώρα, τότε θα κάνε τα πάντα για να της αποδείξει ότι σαν τον Greek lover, δεν υπάρχει κανείς άλλος.

ΖΥΓΟΣ

Ο άντρας Ζυγός είναι το μοντέλο της παραλίας. Ο άντρας με το πιο προσεγμένο στυλ και την πιο περιποιημένη εμφάνιση.

Σε κάθε του βήμα στην παραλία, τσεκάρει τι ωραίο παίζει γύρω του και ψάχνει πιθανούς «στόχους» για να φλερτάρει και να αποδείξει ότι ο Ζυγός στον έρωτα και στην αποπλάνηση δεν έχει αντίπαλο.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: