Νίκος Κοκλώνης: «Τους δίνω δουλειά, τους ευεργέτησα κι αυτοί με βρίζουν πίσω από την πλάτη μου. Νιώθω κορόιδο»

Νίκος Κοκλώνης: «Τους δίνω δουλειά, τους ευεργέτησα κι αυτοί με βρίζουν πίσω από την πλάτη μου. Νιώθω κορόιδο»
Advertisement

Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στο “After Dark” και μεταξύ άλλων, μίλησε για τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα του στα δύσκολα.

Για το μέλλον του, ο παρουσιαστής υπογράμμισε ότι “δεν ξέρω πώς θα είμαι σε 10 χρόνια. Εύχομαι να είμαι καλά και προσπαθώ να ζω τη στιγμή.

Advertisement

Μου έχει αποδείξει η ζωή, μέχρι τώρα ότι τα πάντα μπορεί να ανατραπούν. Άρα εύχομαι αν γίνει κάτι στραβό, να έχω 10 φίλους δίπλα μου, να μπορώ να πιαστώ μέχρι να ξανανέβω.

Για αυτό όταν βλέπω κόσμο που με έχει ανάγκη, προσπαθώ να βοηθήσω, γιατί βλέπω τον εαυτό μου μέσα στο πρόβλημα που έχουν και σκέφτομαι ότι θα ήθελα κι εγώ να υπάρχει ένας Νίκος που θα με βοηθήσει στο μέλλον”.

Για τους ανθρώπους που τον στήριξαν, για όσα ακούστηκαν πέρυσι για εκείνον, ο Νίκος Κοκλώνης επεσήμανε “πριν 1,5 χρόνο ακούστηκαν όλα αυτά τα τρελά πράγματα για εμένα. Μπορεί να είχα κάνει 1000 πράγματα.

Advertisement

Αυτά δεν τα είχα κάνει και στάθηκαν δίπλα μου και τους ευχαριστώ, όλοι σχεδόν οι ιδιοκτήτες καναλιών. Θα μπορούσαν να με είχαν πετάξει, θα μπορούσε να μην υπήρχε η Barking, 600 οικογένειες κι εγώ μαζί, να μην είχαμε να φάμε ή να ψάχναμε δουλειά.

Όμως βρέθηκαν αυτοί οι τρεις καλοί συνεργάτες, και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Πάνο Κυριακόπουλο και στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στον Ιβάν Σαββίδη, που όλη αυτή συμφωνία (σ.σ. με το Open) έγινε μέσα σε αυτό το πρόβλημα και μου είπαν ‘Νίκο μου ξέρουμε τι είσαι και δεν είσαι, που μπορεί να τα κάνεις χάλια και πού όχι. Εμείς θα σε στηρίξουμε’.

Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Για αυτό, για εμένα αυτοί οι τρεις άνθρωποι και φυσικά η οικογένεια Βαρδινογιάννη, είναι πολύ σημαντικοί στη ζωή μου”.

Advertisement

Όσον αφορά τους ανθρώπους που τον πρόδωσαν, σημείωσε ότι “μία από τις μεγαλύτερες φοβίες που έχω είναι μην ξαναβρεθώ σε αυτή τη δύσκολη θέση. Όμως αυτό είναι η ζωή.

Είδα κόσμο που δούλευε για εμένα και τους είχα ευεργετήσει σε τεράστιο βαθμό, αργότερα να με βρίζουν. Είδα κόσμο που περνούσα και μου έλεγαν πόσο καλός είμαι, να λένε ‘Άντε μωρέ αυτός, το λαμόγιο’.

Οι ίδιοι άνθρωποι που τους πλήρωνα και έδινα και παραπάνω. Είδα κόσμο που πλήρωνα και έκανα γιορτές για αυτούς, που τους στήριζα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να λένε ‘Το περιμέναμε. Σιγά μην τα κατάφερνε ο Νικολάκης’. Όλα αυτά τα έζησα.

Advertisement

Όταν όμως ξανανέβηκα είπα χαλάλι τα κλάματα και οι δυσκολίες, γιατί πήρα μαθήματα. Τα ίδια κάνω και τώρα αλλά λίγο καλύτερα. Είμαι ανοιχτός γιατί βάσει χαρακτήρα εμπιστεύομαι εύκολα. Δεν είμαι ανόητος απλά πιστεύω στην καλή πρόθεση των ανθρώπων.

Δε βλέπω την κακή τους πλευρά, γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ έτσι. Αν με βάλεις να κάνω ίντριγκα ή σχέδιο για το πώς θα καταρρεύσει κάποιος, δεν ξέρω να το κάνω.

Δεν μπορώ, δεν υπάρχει στο μυαλό μου και για αυτό δεν κρατάω κακίες… Δεν μπορώ να δω ανταγωνιστικά κάποιον που θεωρώ φίλο μου… Μπορεί να τσατιστώ με κάποιον που θα πει κάτι κακό, χιλιάδες φορές έχει τύχει. Θα το ξεχάσω όμως”.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: