Τηλεοπτικές… καραμπόλες – Η Μαγγίρα φεύγει, Ουγγαρέζος και Πάτρας έρχονται, o Μουτσινάς επιστρέφει

Τηλεοπτικές… καραμπόλες – Η Μαγγίρα φεύγει, Ουγγαρέζος και Πάτρας έρχονται, o Μουτσινάς επιστρέφει
Advertisement

Ηταν θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η συνεργασία της Μπέττυς Μαγγίρα με τον ΑΝΤ1.

Οι συζητήσεις στα γραφεία της διοίκησης οδηγούσαν μαθηματικά σε αδιέξοδο, καθώς την επιθυμία του σταθμού για infotainment, αρνιόταν πεισματικά η παρουσιάστρια, η οποία δήλωνε αμιγώς ψυχαγωγική «περσόνα».

Advertisement

Είχε προηγηθεί ένα ακόμη αδιέξοδο, αυτό με την Μαρία Αναστασοπούλου, που πλέον αποχαιρετά τον σταθμό του Αμαρουσίου με κατεύθυνση το Φάληρο και την ζώνη 12-2.

Ο σταθμός αναπόφευκτα οδηγήθηκε σε μία τρίτη, και πιο σοφή λύση. Η μεγάλη έκπληξη των ημερών λοιπόν είναι η πρόταση του ΑΝΤ1 στους Δημήτρη Ουγγαρέζο και Θανάση Πάτρα προκειμένου να είναι αυτοί οι οικοδεσπότες σε ένα τετράωρο μαγκαζίνο τα πρωινά του Σαββατοκύριακου και με ένα διαφορετικό σχήμα να τους πλαισιώνει.

Απέναντι σε Μάνεση και Χρηστίδου, ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να δημιουργήσει εξ αρχής κάτι πολύ διαφορετικό, με εκκίνηση από το μηδέν και φρέσκια σκαλέτα.

Advertisement

Αυτό ωστόσο προκάλεσε το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής, οπότε και διέρρευσε η πληροφορία από τον Γρηγόρη Μελά, τριγμούς και αναστάτωση στον ψυχαγωγικό τομέα του Mega καθώς για πρώτη φορά τα στελέχη μάθαιναν ότι «χάνουν» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Είχε ήδη γίνει ένα πρώτο ραντεβού του παρουσιαστή με τους επικεφαλής, όπου απλώς τον είχαν ενημερώσει για την επιθυμία της Φαίης Σκορδά να τον έχει μαζί της στην ομάδα των συνεργατών της, στη νέα εκπομπή που αναλαμβάνει την επόμενη χρονιά στον σταθμό.

Η επιθυμία του Ουγγαρέζου για προσωπική εξέλιξη ωστόσο είναι σκόπελος απροσπέλαστος και όπως όλα δείχνουν, καθώς ακόμη υπογραφές δεν υπάρχουν και όλα κινούνται στο φάσμα των διερευνητικών συζητήσεων, μάλλον θα αποχωρήσει από το Mega.

Advertisement

Δεν ήταν όμως ο μόνος που, κατά τα φαινόμενα, δεν θα ακολουθήσει την Φαίη Σκορδά. Η αρχισυντάκτριά της, Αγγελική Γιαννακοπούλου, ενημέρωσε τόσο την ίδια όσο και το Mega την περασμένη Παρασκευή, ότι αν και είχαν γίνει κάποια ραντεβού και υπήρχε μία πρώτη προφορική συμφωνία, τελικά θα ακολουθήσει τον Νίκο Μουτσινά στον Alpha, με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος είχε προετοιμάσει το έδαφος και, για να είναι τυπική στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, είχε ξεκαθαρίσει ότι στην περίπτωση επιστροφής του Μουτσινά στο τηλεοπτικό στερέωμα, θα επέλεγε να δουλέψει δίπλα του.

Οι δύο αυτές εξελίξεις δημιούργησαν αναστάτωση στο Mega, το οποίο αυτή την στιγμή έχει δύο μέτωπα ανοιχτά.

Την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η οποία δεν έχει ακόμη βρει βασικούς συντελεστές, αλλά και την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, στην οποία παραμένει μόνο ο Αρης Καβατζίκης, ενώ ακόμη δεν θεωρείται σίγουρο το ότι θα μετακομίσει μεσημέρι.

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την στιγμή που έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας της Μπέττυς Μαγγίρα με τον ΑΝΤ1, κυκλοφόρησε για μία ακόμη φορά, σύμφωνα με πληροφορίες, η αίσθηση ότι ο σταθμός δεν θα απέκλειε μία προσέγγιση για συνεργασία καθώς το προφίλ της Μαγγίρα ταιριάζει στο Mega.

Τέλος, μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, κι ενώ τα τελευταία ρεπορτάζ τον ήθελαν ένα βήμα πριν την συμφωνία με τον ΑΝΤ1, ο Νίκος Μουτσινάς συμφώνησε, σύμφωνα με την Τζώρτζια Συρίχα, με τον Alpha μετά από διαδοχικές συζητήσεις στα τέλη της εβδομάδας και καθοριστικές συναντήσεις το πρωί της Παρασκευής και του Σαββάτου. Και ακόμη είναι 15 Ιουνίου… Η τηλεοπτική αρένα βράζει.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: