Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση 25 εκατ. ευρώ της Ίπσουιτς για τον Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση 25 εκατ. ευρώ της Ίπσουιτς για τον Ιωαννίδη
Advertisement

Η Ίπσουιτς δεν το έβαλε κάτω και κατέθεσε νέα πρόταση για τον Φώτη Ιωαννίδη ανεβάζοντας το ποσό που δίνει στον Παναθηναϊκό.

Από τα 22,5 εκατ. ευρώ της προηγούμενης, η προσφορά της ανέβηκε στα 25 εκατ. ευρώ αυτή τη φορά, όμως και πάλι οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» δεν μπήκαν σε διαπραγματεύσεις.

Advertisement

Η πρόταση αυτή ήρθε λίγες μέρες αφότου κυκλοφόρησε το ιταλικό δημοσίευμα για συμφωνία του παίκτη για την Μπολόνια και εκείνο από την Πορτογαλία πως η Σπόρτινγκ αναμένεται να κάνει μία άλλη προσπάθεια για εκείνον.

Ο 24χρονος Έλληνας επιθετικός βρίσκεται στο επίκεντρο του μεταγραφικού ενδιαφέροντος την περίοδο αυτή, όμως η στάση του κλαμπ δεν αλλάζει προς στιγμήν, με το «τριφύλλι» να μην θέλει να αποχωριστεί τον αρχηγό του και ηγέτη του στον αγωνιστικό χώρο, με τον οποίο μάλιστα βρίσκεται και σε διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο, που θα εκτοξεύσει τις απολαβές του.

Υπενθυμίζουμε πως την περίοδο αυτή ο Ιωαννίδης βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης του προβλήματος που απέκτησε στον ώμο από το φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με την Γερμανία.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: