«Δεν είχε καταλάβει τίποτα»: Μαθεύτηκε η αιτία χωρισμού, αυτό ήθελε η Μελίνα Νικολαΐδη

«Δεν είχε καταλάβει τίποτα»: Μαθεύτηκε η αιτία χωρισμού, αυτό ήθελε η Μελίνα Νικολαΐδη
Advertisement

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης φαίνεται πως αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Ο χωρισμός τους έλαβε χώρα περίπου πριν από έναν μήνα, όπως αποκαλύφθηκε σε σχετικό ρεπορτάζ στην εκπομπή «Happy Day» της Πέμπτης.

Advertisement

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία ακολουθεί πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, ανέφερε πως δεν είχε αντιληφθεί κάποια αλλαγή στη σχέση του ζευγαριού.

Ωστόσο, μετά από τις φήμες, η δημοσιογράφος επικοινώνησε με τη Μελίνα και τον Αλέξανδρο, οι οποίοι επιβεβαίωσαν την είδηση του χωρισμού τους.

«Ο Αλέξανδρος είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερός της. Είναι μεγάλη η διαφορά ηλικίας. Η Μελίνα είναι 20 χρόνων, θέλει να ζήσει κάποια πράγματα» εξήγησε η ίδια.

Η Μελίνα Νικολαΐδη ζει στο Λονδίνο, όπου τον τελευταίο χρόνο σπουδάζει υποκριτική. Παρά τις σπουδές της, επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα για να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Advertisement

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη εμφανιζόταν το τελευταίο διάστημα χωρίς τον 36χρονο γυμναστή, γεγονός που προκάλεσε φήμες για τον χωρισμό τους.

Στις 18 Ιουνίου, η Μελίνα παρευρέθηκε στα MAD VMA 2024 συνοδευόμενη από τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή.

Επιπλέον, λίγες ημέρες πριν, παρακολούθησε τη συναυλία των Coldplay μαζί με τον πατέρα της, Ντέμη Νικολαΐδη, και τη σύντροφό του. Επίσης, απόλαυσε βραδινή έξοδο με τις φίλες της στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Έλλη Κοκκίνου.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: