Ο Πασχάλης Τερζής είναι μια χαρά, ζει σαν αγρότης και ζει τον έρωτά του με τη Μαίρη, λέει ο εγγονός του

Ο Πασχάλης Τερζής είναι μια χαρά, ζει σαν αγρότης και ζει τον έρωτά του με τη Μαίρη, λέει ο εγγονός του
Advertisement

Ο εγγονός του Πασχάλη Τερζή έδωσε την πρώτη του συνέντευξη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον παππού του, που ζει μακριά από τη δημοσιότητα, τα τελευταία χρόνια.

Ο 20χρονος συνονόματος του μεγάλου λαϊκού καλλιτέχνη, Πασχάλης, που σπουδάζει στη δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, ξεκαθάρισε ότι ο παππούς του δεν σταμάτησε το τραγούδι λόγω προβλημάτων υγείας, όπως πολλά δημοσιεύματα είχαν αναφέρει στο παρελθόν.

Advertisement

Πιο αναλυτικά, εξήγησε: «Ο παππούς μου δεν σταμάτησε το τραγούδι λόγω ασθένειας, αλλά από δική του προσωπική επιλογή. «Μέχρι εδώ έχω να δώσω» μου είπε».

Στην πορεία, πρόσθεσε ότι για τον παππού του, το να αποχωρήσει από τη μουσική, είναι από τις δυσκολότερες αποφάσεις που πήρε ποτέ.

«Μου είχε πει ότι το να αφήσει το μικρόφωνο ήταν από τις δυσκολότερες αποφάσεις που πήρε. Αν με ρωτάς, θεωρώ ότι είναι καλύτερα να μένεις με την ωραία ανάμνηση κάποιου. Το ίδιο έκανε και η Χάρις Αλεξίου» τόνισε.

Advertisement

Όσο για το αν έχουν επαφές οι δυο τους αυτό το διάστημα με τον τραγουδιστή και πώς ζει σήμερα ο Πασχάλης Τερζής, ο εγγονός του απάντησε: «Τον είδα πολύ πρόσφατα, είναι μια χαρά.

Έχει τον μπαχτσέ του, τα φρούτα, τα λαχανικά, τις κότες του. Κάνει μια ήρεμη ζωή αγρότη. Ζει τον έρωτά του με τη Μαίρη, είναι πολύ αγαπημένοι».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: