Λιάγκας: Αδιανόητος καβγάς με τον Περρή στον τηλεοπτικό αέρα – «Έκανες το κομμάτι σου, θα παίξεις κι εσύ στα site, μπράβο!» [βίντεο]

Λιάγκας: Αδιανόητος καβγάς με τον Περρή στον τηλεοπτικό αέρα – «Έκανες το κομμάτι σου, θα παίξεις κι εσύ στα site, μπράβο!» [βίντεο]
Advertisement

Έναν πρωτοφανή καβγά ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Βαγγέλη Περρή παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Πρωινού την Παρασκευή.

Αφορμή στάθηκε η σπόντα της Αθηναΐδας Νέγκα στη Μαρίνα Σάττι την ώρα που της έδινε το βραβείο στα MAD WMA με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει ότι δεν θα έπρεπε να αναφερθεί σε ένα περιστατικό που έχει συμβεί δυο μήνες πριν.

Advertisement

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Βαγγέλης Περρής, ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας τον διέκοψε στην αρχή της τοποθέτησής του με αποτέλεσμα ο πρώτος να ξεσπάσει.

Ο έντονος διάλογος ανάμεσα σε Λιάγκα και Περρή

Β.Π. Τέλος! Κι εγώ διαφωνούσα σε αυτά που έλεγες, αλλά σε άφησα να πεις την γνώμη σου ολοκληρωμένα για να πω κι εγώ τη δική μου ολοκληρωμένα.

Είπα μία πρόταση και σταμάτησα. Χαίρεται, ευχαριστώ πάρα πολύ. Συνεχίστε. Όπως ξέρεις, είμαι και σύντομος λόγω των συνθηκών και στην πρώτη κουβέντα με σταματάς… Τέλειωσε.

Advertisement

Γ.Λ. Έκανες κι εσύ το κομμάτι σου. Θα παίξεις κι εσύ στα site. Μπράβο! Έκανες κι εσύ την επανάστασή σου

Β.Π. Τι έκανα; Σοβαρά τώρα; Άφησε με να πω μία ολοκληρωμένη σκέψη. Μία!

Γ.Λ. Κάνουμε διάλογο.

Β.Π. Κανένα διάλογο!

Γ.Λ. Αυτό που κάνεις δεν είναι ωραίο. Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις.

Β.Π. Σοβαρά τώρα; Πιστεύεις ότι αυτό που κάνω εγώ δεν είναι ωραίο;

Γ.Λ. Δεν θέλω ούτε να καταπιέζεστε, ούτε ότι δεν ωφελήστε από την παρουσία σας σε αυτήν εδώ την εκπομπή.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: