Επανασύνδεση μόνο για τις καλοκαιρινές διακοπές; Κι όμως! Με αυτά τα ζώδια είναι πιθανή!

Επανασύνδεση μόνο για τις καλοκαιρινές διακοπές; Κι όμως! Με αυτά τα ζώδια είναι πιθανή!
Advertisement

Αν έχετε χωρίσει και ξαφνικά μέσα στο καλοκαίρι δεις μήνυμα από τον/την πρώην σου στο οποίο σου ζητάει να ξαναβρεθείτε και να το… ξαναδείτε το μεταξύ σας, μην απορήσεις.

Αν ανήκει σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, να ξέρεις ότι ο πιο πιθανός λόγος που σου ζητάει επανασύνδεση μέσα στο κατακαλόκαιρο, είναι πρώτον επειδή ψάχνει για «παρέα» στις διακοπές του/της και δεύτερον γιατί δεν θέλει να είναι μόνος/η όταν όλοι οι άλλοι θα είναι καβατζωμένοι με άλλες παρέες ή τη σχέση τους σε νησιά και θα περνάνε καλά.

Advertisement

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ένα θέμα με τις αναμνήσεις και το παρελθόν, το έχει. Αν έχετε χωρίσει σχετικά πρόσφατα και είναι μόνος και δεν έχει βρει κάποια άλλη παρέα για να πάει διακοπές, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθεται και σκέφτεται τι ωραία που περνούσατε οι δυο σας τα καλοκαίρια και όχι μόνο.

Πόσο διασκεδάζατε κτλ. Άρα, μην απορήσεις αν του έρθει η έμπνευση να σου στείλει ένα μήνυμα για να τα ξαναβρείτε και να κανονίσετε μαζί μια καλοκαιρινή απόδραση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγός και μοναξιά δεν πάνε μαζί. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αν λοιπόν ο Ζυγός παραμένει single μετά τον χωρισμό σας και οι φίλοι/ες του έχουν κανονίσει να πάνε διακοπές με τις σχέσεις τους, τότε να ξέρεις ότι είναι πολύ πιθανό να σε ξαναπροσεγγίσει για να τα ξαναβρείτε.

Δεν θα διστάσει να σου στείλει μήνυμα. Δεν είναι εγωιστής σε κάτι τέτοια. Αρκεί να μην χρειαστεί να περάσει μόνος του το καλοκαίρι. Ας τα ξαναβρείτε για τις διακοπές και χωρίζετε ξανά μετά.

Advertisement

ΙΧΘΥΕΣ

Ό,τι είπαμε λίγο πιο πάνω για τον Καρκίνο και τον Ζυγό, ισχύει και για τον Ιχθύ να ξέρεις. Είναι και εκείνος ρομαντικός, νοσταλγικός και δεν μπορεί να είναι μόνος.

Αν για κάποιο λόγο έχει ξεμείνει μπακούρι μέσα στο καλοκαίρι, δεν θα το σκεφτεί και πολύ για να κάνει μια προσέγγιση στον/στην πρώην του και αν του βγει, του… βγήκε.

Αν πάλι όχι, τι να κάνει; Προσπάθησε τουλάχιστον. Αν και να ξέρεις ότι με αυτά και με εκείνα, έχει τον τρόπο του να πείθει, οπότε είναι αρκετά πιθανό να τουμπάρει τον/την πρώην, να τα ξαναβρούνε και να κάνουν τελικά μαζί διακοπές.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: