Ψυχολόγος, αγνώριστη και μελαχρινή: Πως είναι σήμερα το πανέμορφο «κορίτσι του καιρού» Πετρούλα Κωστίδου

Ψυχολόγος, αγνώριστη και μελαχρινή: Πως είναι σήμερα το πανέμορφο «κορίτσι του καιρού» Πετρούλα Κωστίδου
Advertisement

Την Πετρούλα Κωστίδου την γνωρίσαμε μέσα από τη συχνότητα του Star όταν παρουσίαζε τον καιρό σε ένα αρκετά εναλλακτικό δελτίο καιρού που έδινε έμφαση στην εκρηκτική εμφάνιση της ξανθιάς παρουσιάστριας και στα αστεία και πικάντικα κείμενα του.

Ο καιρός πέρασε, η Πετρούλα αποσύρθηκε από την τηλεόραση και εστίασε στις σπουδές της και στην επιστήμη.

Advertisement

Σε ηλικία 36 ετών, προετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό της στην ψυχολογία ενώ έχει ήδη αποφοιτήσει με πτυχίο στην ψυχολογία.

Η ίδια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και την τηλεοπτική της καριέρα, ενώ διατηρεί ένα προφίλ στα social media χωρίς να ανεβάζει τίποτα εδώ και χρόνια.

Τα περισσότερα που γνωρίζουμε για εκείνη προέρχονται από τη μητέρα της, Ειρήνη-Μαρία Παπαδάκη, η οποία ζει στη Θεσσαλονίκη και μίλησε αποκλειστικά στο «ΟΝ time» και στη Σάσα Σταμάτη για την κόρη της.

Advertisement

«Είμαι πολύ υπερήφανη για την κόρη μου. Νιώθω όπως θα ένιωθε κάθε μάνα που το παιδί της προοδεύει. Αυτήν τη στιγμή είναι μια άριστη φοιτήτρια. Εγώ είμαι εδώ και την υποστηρίζω. Ό,τι θέλει, είμαι εδώ.

Η μαμά είναι εδώ για την εξέλιξή της. Η Πετρούλα ήταν πάντα μετρημένη, δεν προέτρεχε σε σκέψεις. Κάνει αυτό που κάνει και εκ του αποτελέσματος κρίνεται η εξέλιξη του επαγγέλματος που έχει επιλέξει να κάνει.

Η εξέλιξή της θα φανεί από αυτό. Η Πετρούλα πιστεύει σε αυτά που κάνει. Το παιδί αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εγρήγορση. Διαβάζει δεκαοκτώ ώρες την ημέρα.

Advertisement

Η Πετρούλα ήταν πάντα αξιοπρεπής στη δουλειά της. Έχει γράψει ιστορία στον καιρό. Αυτά όμως έγιναν όταν ήταν δεκαοκτώ χρόνων. Τώρα δείχνουμε στην κοινωνία πως εξελισσόμαστε, όχι μόνο η Πετρούλα, αλλά όλα τα παιδιά, κι εμείς»

Η Πετρούλα άλλαξε τελείως το look της, αφήνοντας πίσω το ξανθό μαλλί της και τις τολμηρές εμφάνισή της στα μέσα ενημέρωσης και τις φωτογραφίσεις της σε περιοδικά και τα μαλλιά της είναι πλέον σε έναν φυσικό καστανό τόνο.

Πως είναι σήμερα η Πετρούλα

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: