Ο Ντάνιελ Νούρκα αποκάλυψε τι θα κάνει με τα χρήματα από το Survivor -Το απίστευτο ποσό που κέρδισε συνολικά

Ο Ντάνιελ Νούρκα αποκάλυψε τι θα κάνει με τα χρήματα από το Survivor -Το απίστευτο ποσό που κέρδισε συνολικά
Advertisement

Στο πώς σκέφτεται να αξιοποιήσει τα χρήματα που κέρδισε από το Survivor, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου του reality επιβίωσης, Ντάνιελ Νούρκα, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο ηθοποιός και νικητής του Survivor 2024, που κατάφερε να επικρατήσει των αντιπάλων του και να κερδίσει 100.000 ευρώ, εκτός από το μεγάλο έπαθλο, έχει να διαχειριστεί και τα χρήματα που θα λάβει ως αμοιβή για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Advertisement

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος είχε κάνει συμφωνία με τον ΣΚΑΪ και την Acun Medya για συγκεκριμένη αμοιβή για κάθε εβδομάδα παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο, η οποία θα προστεθεί στις 100.000 που έλαβε ως έπαθλο για τη νίκη του.

Ο ίδιος πέρασε 23 εβδομάδες εντός Survivor, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε συμφωνήσει να αμείβεται με 5.000 ευρώ την εβδομάδα, επομένως συγκέντρωσε 115.000 ευρώ, οι οποίες προστίθενται στο χρηματικό έπαθλο του νικητή, με αποτέλεσμα ο Ντάνιελ Νούρκα να επιστρέφει στην Ελλάδα πλουσιότερος κατά 215.000 ευρώ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Fay’s Time» αναφορικά με το πώς θα αξιοποιήσει το προαναφερθέν ποσό, ο Ντάνιελ Νούρκα είπε: «Οικονομικά ενισχύθηκα αρκετά, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Advertisement

Αρχικά θέλω να κάνω διακοπές να ξεκουραστώ και να συνειδητοποιήσω ότι το παιχνίδι τελείωσε, να έρθω σε επαφή με την πραγματικότητα. Μετά δεν ξέρω.

Μου αρέσει πάρα πολύ η εστίαση, την αγαπώ. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου, αλλά ως επένδυση σίγουρα κάτι θέλω να κάνω με τα χρήματα, γιατί κάποια στιγμή όλα τελειώνουν».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: