Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Μάρω Λύτρα: «Ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, 2 εγχειρήσεις, το αύριο δεν είναι δεδομένο»:

Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Μάρω Λύτρα: «Ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, 2 εγχειρήσεις, το αύριο δεν είναι δεδομένο»:
Advertisement

Η Μάρω Λύτρα, η οποία τα τελευταία χρόνια διαμένει και εργάζεται στον Καναδά, προχώρησε σε μια συναισθηματικά φορτισμένη αποκάλυψη μέσω του προφίλ της στο Instagram.

Αναφερόμενη στην περασμένη χρονιά ως μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο γι’ αυτήν, εξομολογήθηκε ότι υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις για ανεύρυσμα εγκεφάλου, από τις οποίες κατάφερε να αναρρώσει επιτυχώς.

Advertisement

Στην ανάρτησή της, η Μάρω Λύτρα εξήγησε πως αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της για να ενθαρρύνει τους ακολούθους της να αντιμετωπίζουν τη ζωή με χαμόγελο και να εκτιμούν την υγεία τους ως ευλογία.

Η ανάρτηση της Μάρως Λύτρα:

«Ευτυχισμένη Ημέρα Καναδά. Ευτυχισμένη κάθε μέρα. Αυτή ήταν μια δύσκολη χρονιά που επέζησα από δύο εγχειρήσεις ανευρύσματος εγκεφάλου. Πολύ λίγοι στενοί φίλοι γνώριζαν.

Το μοιράζομαι γιατί η ζωή είναι τόσο μικρή. Χαμογέλα, βρες κάτι για να χαμογελάσεις. Να είσαι ευγνώμων, να λες στους ανθρώπους που αγαπάς ότι τους αγαπάς.

Advertisement

Κάθε μέρα που ξυπνάς είναι ευλογία, μην ξεχνάς να ευχαριστείς τον Θεό. Κάθε μέρα είναι ευλογία. Να είσαι ευγνώμων. το αύριο δεν είναι δεδομένο. Αύριο θα είναι ένα δώρο» έγραψε στην ανάρτησή της η Μάρω Λύτρα.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: