Τις “έσβησε” όλες στα 54: Η Σμαράγδα Καρύδη με κόκκινο μπικίνι στέλνει στο ταμείο… ανεργίας τις instagrammers

Τις “έσβησε” όλες στα 54: Η Σμαράγδα Καρύδη με κόκκινο μπικίνι στέλνει στο ταμείο… ανεργίας τις instagrammers
Advertisement

Η Σμαράγδα Καρύδη, μετά από μια εκλεπτυσμένη περιήγηση στο εξωτερικό με επίκεντρο την Πορτογαλία, αποφάσισε να κλείσει τις διακοπές της στον ειδυλλιακό επίγειο παράδεισο της, το εξοχικό της στην Αίγινα.

Η κομψή ηθοποιός απολαμβάνει το καλοκαίρι αυτό χωρίς υποχρεώσεις και σκοπεύει να απολαύσει ατελείωτες βουτιές στα κρυστάλλινα νερά, δροσερά κομμάτια καρπούζι στην ηλιόλουστη βεράντα της, και ατέλειωτα κους κους με φίλους κάτω από το γαλάζιο φεγγαρόφωτο των καλοκαιρινών νυχτών που διανύουμε.

Advertisement

Χθες πρωτομηνιά, η Σμαράγδα Καρύδη επιθυμούσε να μας στείλει τις ευχές της για έναν καλό μήνα από την παραλία Μονή στην Αίγινα, μία από τις θαυμάσιες τοποθεσίες του νησιού, όπου η φύση αγκαλιάζει τη θάλασσα σε έναν καταπράσινο κόλπο όπου ζουν ελάφια.

Αυτό το γραφικό τοπίο αποτελεί προορισμό αγάπης για τη Σμαράγδα και τους φίλους της, ένα από τα κρυφά “διαμάντια” του Σαρωνικού, γνωστό σε ελάχιστους και επισκεπτόμενο από λίγους, μεταξύ αυτών και την καλλιτέχνιδα.

Advertisement

Κατά τη διάρκεια της ημέρας στην εν λόγω παραλία, η ηθοποιός απήλαυσε το μπάνιο της στα καθαρά νερά με ένα φουσκωτό σκάφος, απολαμβάνοντας τον ήλιο και εξερευνώντας το δάσος όπου κυριαρχούν τα ελάφια, τα οποία δεν παρέλειψε να καταγράψει με την κάμερά της.

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: