Όλοι τους περνάνε για αδέρφια, τον έκανε στα 20: Η 61χρονη Ελένη Τσαλιγοπούλου με τον 41χρονο γιο της σε σπάνια φώτο

Όλοι τους περνάνε για αδέρφια, τον έκανε στα 20: Η 61χρονη Ελένη Τσαλιγοπούλου με τον 41χρονο γιο της σε σπάνια φώτο
Advertisement

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, που κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ανάρτησε μία φωτογραφία στο instagram με τον μονάκριβο γιο της.

Ειδικότερα, σε μία από τις ελάχιστες φορές που έχει αναφερθεί στα προσωπικά της, η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του παιδιού της το 1981, σε μικρή σχετικά ηλικία.

Advertisement

Μιλώντας στο ΡΙΚ1, είχε υπογραμμίσει ότι έφυγε από τη Νάουσα, μετά το διαζύγιό της με τον μικρό γιο στην αγκαλιά της και κατέβηκε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ασχοληθεί με το τραγούδι.

“Ήμουνα η πρώτη που πήρα διαζύγιο στη Νάουσα, μετά από είκοσι χρόνια. Εγώ το πήρα το 1983, ενώ η προηγούμενη είχε πάρει διαζύγιο το 1963”, είχε επισημάνει.

Σχετικά με το πώς ήταν ως μαμά, είχε σημειώσει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά “Το Πρωινό” ότι “σαν παιδί μιας επαρχιακής πόλης, νομίζω ότι είχα ανασφάλειες.

Advertisement

Έπρεπε να ξεπεράσω τα 40 για να αισθανθώ πιο ισορροπημένη. Μέχρι τα 40 ήμουν μόνο για το τραγούδι. Σαν μαμά ήμουν πολύ ενοχική. Δεν κατάφερα να δώσω αυτό που ήθελα στο παιδί μου. Δε μπόρεσα να δώσω ποιοτικό χρόνο”.

Ωστόσο, η χθεσινή μέρα, Τετάρτη, ήταν πολύ ξεχωριστή για την τραγουδίστρια, καθώς είχε την ονομαστική του εορτή ο γιος της, Αργύρης και η ίδια του ευχήθηκε στο instagram, αναρτώντας μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρουν χαμογελαστοί και τη συνόδευσε με τη λεζάντα “Γιορτάζει ο μονάκριβός μου!!! Ο Αργύρης μου!”.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: