Τα παράτησε όλα για χάρη του, απέχει από τα social: H ηθοποιός σύζυγος του Θανάση Ευθυμιάδη παραμένει εντυπωσιακή στα 46 της [εικόνες + βίντεο]

Τα παράτησε όλα για χάρη του, απέχει από τα social: H ηθοποιός σύζυγος του Θανάση Ευθυμιάδη παραμένει εντυπωσιακή στα 46 της [εικόνες + βίντεο]
Advertisement

Τη γνωρίσαμε ως μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες που πέρασαν ποτέ από τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη στα 00s και έτσι ξαφνικά όπως εμφανίστηκε στην υποκριτική, με τον ίδιο σχεδόν τρόπο εξαφανίστηκε και ακολούθησε άλλη ζωή, μακριά από τα φώτα.

Η Άννα Δημητρίεβιτς γεννήθηκε στη Σερβία, έμεινε εκεί μέχρι τα 18 της και αργότερα ως μοντέλο ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο.

Advertisement

Στα 24 της ήρθε στην Ελλάδα, τη χώρα που θα γινόταν η δεύτερη πατρίδα της, θα έφτιαχνε οικογένεια, μία πλούσια καριέρα που άφησε πίσω και μία νέα ζωή μακριά από τις ανέσεις αλλά και τα άγχη της πόλης.

Πρωταγωνίστησε στη σειρά «Για την Άννα» του Μανούσου Μανουσάκη, στους Λατρεμένους μου γείτονες, έκανε περάσματα από σειρές όπως η «10η εντολή», το «Κόκκινο δωμάτιο», έπαιξε σε 4 κινηματογραφικές ταινίες και τελευταία φορά που την είδαμε στη μικρή οθόνη ήταν στη σειρά «Με λένε Βαγγέλη» το 2012.

Το 2006 γνώρισε τον μετέπειτα σύζυγό της Θανάση Ευθυμιάδη, ενώ έπαιζαν μαζί στη σειρά «Για την Άννα».

Advertisement

Μαζί έκαναν δύο παιδιά και αποφάσισαν να αφήσουν την υποκριτική, τα φώτα, την πόλη και να αποσυρθούν στην επαρχία και την φύση αλλάζοντας εξ ολοκλήρου τη ζωή τους.

Η ίδια εργάζεται ως βοηθός μητρότητας, έφυγε από τα social media όπου τη βλέπαμε μόνο σε κάποια οικογενειακά βίντεο του Θανάση Ευθυμιάδη, στα οποία τραγουδούσαν μαζί μέσα στο σπίτι τους, με την ίδια να παίζει γιουκαλίλι.

Όπως μπορείτε να δείτε από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της, παραμένει μία εντυπωσιακότατη γυναίκα.

Advertisement

Η τελευταία συνέντευξή της δόθηκε στην ίδιο τον σύζυγό της και προβλήθηκε το 2022 στο Mega για την εκπομπή του Ρίζες.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: