Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα φέρει μεγάλες (και ευχάριστες) αλλαγές σε 3 ζώδια

Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα φέρει μεγάλες (και ευχάριστες) αλλαγές σε 3 ζώδια
Advertisement

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της προσκόλλησης, της έλξης και του πλούτου κινείται από σήμερα στο ζώδιο της φωτιάς, τον Λέοντα.

Το αποτέλεσμα της Αφροδίτης στον Λέοντα θα ένα καλοκαίρι με μεγάλες αλλαγές και ευχάριστες εξελίξεις, ιδίως για 3 ζώδια.

Advertisement

Ως εσωτερικός πλανήτης, οι διελεύσεις της Αφροδίτης έχουν μια προφανή, άμεση επίδραση. Η Αφροδίτη μπορεί να επηρεάσει τη συλλογική μας προσέγγιση στην αγάπη, την ευχαρίστηση, την αισθητική και τη σχέση μας με τα χρήματα.

Όπως διαβάζουμε στο oboz, οι αστρολόγοι λένε πως αυτή η περίοδος θα είναι ιδιαίτερα έντονη για 3 ζώδια.

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Λέοντα 3 ζώδια

Κριός

Είστε το ζώδιο που γεννήθηκε για δράση και τώρα τα άστρα είναι με το μέρος σας. Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε την προσοχή περισσότερων πιθανών συντρόφων από ό, τι νομίζετε.

Advertisement

Μπορεί ακόμη και να βρεθείτε στο κέντρο ενός ερωτικού τριγώνου αντάξιου μιας ταινίας του Χόλιγουντ. Το φυσικό σας χάρισμα και το περιπετειώδες πνεύμα σας θα πάρουν φωτιά.

Η ενέργεια και η αυτοπεποίθησή θα βγουν προς τα έξω και θα πρέπει να ετοιμαστείτε για νέες συγκινήσεις και ρομαντικά ειδύλλια.

Tip: Υπάρχει κίνδυνος κάποιος που είναι ερωτευμένος μαζί σας να αποκτήσει εμμονή. Εάν κάποιος σάς φαίνεται ενοχλητικός, μην διστάσετε να τον απομακρύνετε.

Advertisement

Προστατέψτε τον χώρο σας και βεβαιωθείτε ότι το καλοκαίρι σας παραμένει ξέγνοιαστο και συναρπαστικό. Θυμηθείτε ότι αυτή η σεζόν είναι για να διασκεδάσετε και να κάνετε νέες συνδέσεις.

Λέων

Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε με τόλμη τη δύναμή σας. Καθώς η Αφροδίτη διέρχεται από τον πρώτο σας οίκο, ακτινοβολείτε ομορφιά και αποπλάνηση. Θα νιώσετε σαν πρωταγωνιστής και τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν ύποπτα καλά.

Εάν έχετε κουραστεί από ανούσιες σχέσεις και ψάχνετε για μια μακροπρόθεσμη δέσμευση, το σύμπαν σας στέλνει μια σαφή πρόσκληση για να μπείτε σε μια σοβαρή σχέση. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να εμβαθύνετε τις συνδέσεις σας και να βρείτε κάποιον που συμπληρώνει πραγματικά το πνεύμα σας.

Advertisement

Tip: Καθώς ο Πλούτωνας στον έβδομο οίκο σας βρίσκεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη, να είστε προετοιμασμένοι για κάποια έντονη δυναμική. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα άλλο καρμικό μάθημα στη ζωή σας.

Μπορεί να βρεθείτε σε μια σχέση που θα σας αναγκάσει να μεγαλώσετε και να αναπτυχθείτε με απροσδόκητους τρόπους. Σκεφτείτε το ως μια ευκαιρία για προσωπική μεταμόρφωση. Θυμηθείτε να παραμείνετε πιστοί στον εαυτό σας και τις αξίες σας.

Αιγόκερως

Εάν έχετε ξεκινήσει πρόσφατα μια νέα σχέση, ετοιμαστείτε για ένα κύμα ευτυχίας καθώς η Αφροδίτη περνά από τον όγδοο οίκο σας.

Advertisement

Αυτή η διέλευση φέρνει πολλά οφέλη και εμβαθύνει τη σύνδεσή σας με τον σύντροφό σας. Τώρα είναι η ώρα να αφήσετε τον σύντροφό σας να σας περιποιηθεί.

Σκεφτείτε μαζί ονειρεμένες διακοπές. Η αμοιβαία υποστήριξη και φροντίδα θα ενισχύσει σημαντικά τον δεσμό σας.

Tip: Να θυμάστε ότι η ισορροπία είναι απαραίτητη σε όλες τις πτυχές της ζωής. Με τον Πλούτωνα στον δεύτερο οίκο σας, σε αντίθεση με την Αφροδίτη, είναι σημαντικό να διατηρήσετε την επικοινωνία σας ειλικρινή.

Advertisement

Απολαύστε την πολυτέλεια και την υποστήριξη που παρέχει ο σύντροφός σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι οι πράξεις και οι προθέσεις σας είναι αγνές.

Διατηρώντας την ισορροπία και την ειλικρίνεια, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τις ευλογίες που φέρνει η Αφροδίτη, αποφεύγοντας παράλληλα τυχόν καρμικές συνέπειες.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: