Διπλή τραγωδία στην Κέρκυρα, σοκ στο νησί: Δύο γυναίκες πήγαν για μπάνιο στην θάλασσα και τώρα είναι νεκρές

Διπλή τραγωδία στην Κέρκυρα, σοκ στο νησί: Δύο γυναίκες πήγαν για μπάνιο στην θάλασσα και τώρα είναι νεκρές
Advertisement

Δύο γυναίκες και συγκεκριμένα τουρίστριες που αναζητούνταν από το μεσημέρι της Δευτέρας (30/09) στο Σιδάρι της Κέρκυρας βρέθηκαν και είναι νεκρές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές οι δύο τουρίστριες ήταν ηλικίας 50 και 30 ετών, ενώ ο λόγος γίνεται για τη μητέρα και την κόρη με καταγωγή από την Ουκρανία.

Advertisement

Σύμφωνα με το enimerosi.com, κινδύνεψε η μια γυναίκα και η άλλη έσπευσε κολμπώντας να τη βοηθήσει. Δεν τα κατάφερε κι έτσι έχασε τη ζωή της και αυτή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι γυναίκες, που αναγνωρίστηκαν από το βραχιολάκι στον καρπό τους, έμεναν σε ξενοδοχείο της περιοχής, ενώ επισκέπτονταν την Κέρκυρα και τη συγκεκριμένη περιοχή κάθε χρόνο.

Advertisement

Διασώστες της Πυροσβεστικής προσέγγισαν τις σορούς των δύο γυναικών από την πλευρά του γκρεμού στην παραλία, καθώς δεν μπορούσαν να φτάσουν στο σημείο από θαλάσσης λόγω των μεγάλων κυμάτων.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Στην περιοχή έπνεαν ισχυροί βόρειο άνεμοι και τα κύματα παγιδεύουν τους κολυμβητές καθώς τους παρασέρνουν προς τα μέσα και όχι προς την ακτή.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: