Έπνιξαν τον πατέρα τους και επιχείρησαν να το συγκαλύψουν -Δίωξη για δολοφονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στα παιδιά

Έπνιξαν τον πατέρα τους και επιχείρησαν να το συγκαλύψουν -Δίωξη για δολοφονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στα παιδιά
Advertisement

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία του 66χρονου τεχνίτη πέτρας από τα ίδια του τα παιδιά σε χωριό της Εύβοιας.

Στα παιδιά του 66χρονου, τον 22χρονο γιο του, την 26χρονη κόρη και τον 29χρονο γαμπρό του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από κοινού σε ήρεμη ψυχική, όπως ανέφερε ο δικηγόρος τους Θανάσης Τάρτης στο evima.gr. Οι τρεις τους πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή στον ανακριτή.

Advertisement

Γιος, κόρη και γαμπρός φαίνεται ότι δολοφόνησαν τον 66χρονο πνίγοντάς τον με μαξιλάρι και ακολούθως επιχείρησαν να σκηνοθετήσουν δυστύχημα με σκοπό να παραπλανήσουν τις Αρχές.

Συγκεκριμένα τον έγδυσαν και τον πέταξαν από τη σκάλα που συνδέει το ισόγειο με το υπόγειο ενώ τοποθέτησαν δίπλα του ένα μαχαίρι. Ο γιος ώρες μετά το έγκλημα τηλεφώνησε στο 112 υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας του τον χτύπησε και επιχείρησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

Οι αρχές μετέβησαν στο σπίτι και βρήκαν τον 64χρονο νεκρό. Τα όσα υποστήριξαν τα παιδιά δεν έπεισαν, ενώ τα ιατροδικαστικά ευρήματα επιβεβαίωσαν ότι ο θάνατος του 64χρονου δεν προήλθε από την πτώση. Οι τρεις στις καταθέσεις τους έπεσαν σε αντιφάσεις ενώ μετά από κάποια ώρα ομολόγησαν το άγριο έγκλημα.

Advertisement

Τα κίνητρα του εγκλήματος δεν είναι γνωστά. Το γεγονός ότι στο δωμάτιο της κόρης και του γαμπρού βρέθηκε το ποσό των 12.000 ευρώ αφήνει υποψίες ότι το κίνητρο ήταν οικονομικό.

Ανθρωπος του χωριού ανέφερε ότι υπήρχαν τριβές μεταξύ του 66χρονου και των παιδιών αλλά κανείς δεν φαντάστηκε ποτέ ότι θα έφθαναν στο έγκλημα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: