Τον γύρο του βρετανικού διαδικτύου κάνει η ανάρτηση – διαφήμιση ενός ιδιοκτήτη σπιτιού στο Λονδίνο, ο οποίος ενοικιάζει ένα «δώμα» – αποθήκη για 1.650 ευρώ, με τους κανόνες να μην τους χαρακτηρίζεις και ιδιαίτερα «φιλόξενους».
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δημοσίευσε την αγγελία στην ιστοσελίδα ενοικίασης Spare Room, με την ελπίδα να βρει κάποιον να μείνει σε υπνοδωμάτιο στο σπίτι του. στο Hampstead Heath, στο βόρειο Λονδίνο, γράφει η Daily Mail.
Η αγγελία ζητούσε από τους υποψήφιους ενοικιαστές να εργάζονται «πολλές ώρες στην πόλη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας», να φεύγουν από το Λονδίνο τα Σαββατοκύριακα και να αποφεύγουν να έχουν επισκέπτες ή να χρησιμοποιούν το σαλόνι.
Σε ό,τι αφορά την αγγελία καθ’ αυτήν, το διαμέρισμα προσφέρει πρόσβαση σε υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο, ενώ το σαλόνι περιγράφεται ως «μη διαθέσιμο για χρήση».
Οι χρήστες «κατακεραύνωσαν» τους αυστηρούς κανόνες του ιδιοκτήτη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ζήτησε από τους υποψήφιους ενοικιαστές να μην έχουν «καλεσμένους, να μην χρησιμοποιούν το σαλόνι» και να μην κάνουν «θόρυβο μετά τις 11:00 το βράδυ».
Σε άλλο σημείο, πολλοί άσκησαν κριτική στα αιτήματα του ιδιοκτήτη για το πόσο καιρό επιτρέπεται πραγματικά στους υποψήφιους ενοικιαστές να βρίσκονται στην κατοικία.
Η χρήστρια του Χ με το username Sophia, σχολίασε ως εξής την αγγελία του σπιτιού: «Ψάχνει κανείς για ένα μονόκλινο υπνοδωμάτιο χωρίς θέρμανση, όπου δεν μπορείτε να κάνετε θόρυβο και μπορείτε να είστε στο σπίτι μόνο από τις 08:30μμ έως τις 8:00 το πρωί (μόνο τις καθημερινές); Εδώ είναι ένα σε τιμή ευκαιρίας (1350 λίρες)!!!».
Οι ενοικιαστές καλούνται επίσης να μην επιστρέφουν στο σπίτι τους πριν από τις 08:30 το βράδυ, καθώς τότε ο οικοδεσπότης παραδίδει μαθήματα βιολιού.