Σε μια προσωπική ανάρτηση προχώρησε η ηθοποιός σχετικά με τον γιο της και μια δικαστική διαμάχη.
Στην ανάρτησή της, φαίνεται ο μονάκριβος γιος της, ανέμελος, να τρέχει και η ταλαντούχα ηθοποιός έγραψε: “Μια εβδομάδα τώρα έχω επικεντρωθεί στην ανάσα μου.
Αναπνέω και μετράω αντίστροφα τον χρόνο. Δεν είναι εύκολο να είσαι μάρτυρας σε μία δική. Ήταν η πέμπτη φορά που το έκανα αλλά δεν ήταν λιγότερο δύσκολο από τις προηγούμενες σήμερα. Σίγουρα θα υπάρξουν και επόμενες, το ίδιο ψυχοφθόρες ίσως και περισσότερο.
Στην πρώτη φωτογραφία είναι ο Άγγελος, τρέχει χαρούμενος, ανέμελος όπως θα έπρεπε να είναι όλα τα παιδιά.
Την εικόνα του Άγγελου είχα σήμερα στο μυαλό μου, να τρέχει ανέμελος και έδωσα υπόσχεση στον εαυτό μου όσο κι αν με φθείρει, να είμαι εκεί ξανά και ξανά, να μην υπολογίσω προσωπικό κόστος, να πει κάποτε ο Αγγελος πως η μαμά του ήταν δυνατή και πάλεψε για να γίνει πιο όμορφος και πιο δίκαιος αυτός ο κόσμος.
Έλλη και Μαριζάννα, Σας ευχαριστώ πολύ που είστε μαζί μου σ’αυτόν τον αγώνα”, έγραψε η Γιούλικα Σκαφιδά.
Αν και δεν μοιράστηκε περαιτέρω λεπτομέρειες για ποια υπόθεση αναφέρεται, η συγκεκριμένη δίκη ίσως να σχετίζεται με εκείνη του ξυλοδαρμού της, τον Ιούνιο του 2022.
Η ταλαντούχα ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού, επειδή προσπάθησε να υπερασπιστεί κοντινό της πρόσωπο που δεχόταν κακοποιητική συμπεριφορά.