“Έκραξε” χωρίς φόβο την Ναταλία Γερμανού: «Δεν άντεχες να δουλεύεις μαζί της ούτε λεπτό, πέρασα πολύ δύσκολα μαζί της»

“Έκραξε” χωρίς φόβο την Ναταλία Γερμανού: «Δεν άντεχες να δουλεύεις μαζί της ούτε λεπτό, πέρασα πολύ δύσκολα μαζί της»
Advertisement

Η Ναταλία Γερμανού, αναμφίβολα μια από τις πιο εμβληματικές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, βρέθηκε στο επίκεντρο συζητήσεων σχετικά με τον τρόπο που οι ανασφάλειές της επηρεάζουν την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Στην εκπομπή «Weekenders», η Ναταλία Αργυράκη μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της συνεργασίας με τη Γερμανού, ενώ ο Δημήτρης Πανόπουλος σχολίασε τις δυναμικές της ομάδας.

Advertisement

Η Ναταλία Αργυράκη ανέλυσε τον τρόπο που οι ανασφάλειες της Ναταλίας Γερμανού εκδηλώνονται τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές στιγμές.

Στη συνέντευξή της, παραδέχθηκε ότι η παρουσιάστρια μπορεί να βγάζει έναν εαυτό που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική της προσωπικότητα, κάτι που συχνά εκφράζεται μέσα από «ξεσπάσματα ασήμαντα».

Όπως ανέφερε, «το κλίμα στην εκπομπή επηρεάζεται ανάλογα με τη διάθεσή της, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις οι μέρες είναι καλές».

Advertisement

Η Αργυράκη αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι η Ναταλία Γερμανού αντιλαμβάνεται τη συμπεριφορά της και παραδέχεται τις στιγμές που μπορεί να ξεφεύγει.

Ωστόσο, σε κάποιες κακές ημέρες, το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να γίνει πιο απαιτητικό. Παρόλα αυτά, η επαγγελματική της εμπειρία και η δυνατότητα να διαχειριστεί καταστάσεις στον αέρα παραμένουν αδιαμφισβήτητες.

Στην κουβέντα που ακολούθησε στο πάνελ, ο Δημήτρης Πανόπουλος μίλησε για τη δική του εμπειρία συνεργασίας με τη Ναταλία Γερμανού.

Advertisement

Όπως δήλωσε, η πρώτη χρονιά υπήρξε ιδιαίτερα δύσκολη λόγω των απαιτήσεων και της δυναμικής της παρουσιάστριας, ενώ οι επόμενες χρονιές κύλησαν πιο ομαλά, καθώς χτίστηκε μια σχέση εμπιστοσύνης.

«Η Ναταλία έχει την ικανότητα να διαχειρίζεται τις κακές ημέρες της επαγγελματικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο για όλους τους συνεργάτες της, ειδικά αν είναι άπειροι», σχολίασε ο Πανόπουλος.

Εξήγησε ότι η ίδια αναγνώρισε τις προκλήσεις που προκαλεί η συμπεριφορά της και ζήτησε από την ομάδα της να τη «βάζει στη θέση της» όταν ξεφεύγει. Παρόλα αυτά, πρόσθεσε πως, «στις καλές της μέρες, είναι ο άνθρωπος που θες να δουλεύεις μαζί του για πάντα, ενώ στις κακές της μέρες δεν άντεχες ούτε λεπτό».

Advertisement

Ο Δημήτρης Πανόπουλος κατέληξε υπογραμμίζοντας τη σημασία της ικανοποίησης στον επαγγελματικό χώρο. Αν και η Ναταλία Γερμανού είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και έμπειρες παρουσίες της τηλεόρασης, η συνεργασία μαζί της, όπως και με κάθε απαιτητικό επαγγελματία, ενδέχεται να παρουσιάζει δυσκολίες.

Ωστόσο, η ειλικρίνεια και η αυτογνωσία που τη διακρίνουν φαίνεται να αποτελούν στοιχεία που καθιστούν τη συνεργασία μαζί της μια ιδιαίτερη εμπειρία.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ:

Close menu