Για την απόφασή του να ανοίξει ένα παραδοσιακό καφενείο, όπου το Σαββατοκύριακο θα μοιράζει δωρεάν προϊόντα, μίλησε ο ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.
Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, μεταξύ άλλων, στάθηκε και στην υπόθεση του Άλλου Ανθρώπου, τονίζοντας πως δεν τον βαραίνουν πλέον οι κατηγορίες περί εγκληματικής οργάνωσης.
«Δεν με κατηγορούν πλέον για εγκληματική οργάνωση, τώρα με πιάνουν τα γέλια που το σκέφτομαι τότε δεν με έπιαναν.
Η μητέρα μου είναι καλύτερα τώρα ειδικά μετά την πρόταση του ανακριτή και του εισαγγελέα που είναι σχεδόν αθωωτική» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.
«Είναι ένας χώρος, παλιός παραδοσιακός. Ένα παραδοσιακό καφενείο, εναλλακτικό, κρατάει μέσα όλες τις διαφορετικότητες.
Κάθε Σαββατοκύριακο θα φτιάχνουμε 100 με 150 καφέδες μαζί με διάφορες σφολιάτες και θα είναι εντελώς δωρεάν.
Δεν με κατηγορούν πλέον για εγκληματική οργάνωση, τώρα με πιάνουν τα γέλια που το σκέφτομαι τότε δεν με έπιαναν. Η μητέρα μου είναι καλύτερα τώρα ειδικά μετά την πρόταση του ανακριτή και του εισαγγελέα που είναι σχεδόν αθωωτική.
Με ενόχλησε που δεν σεβάστηκαν μια 80χρονη γυναίκα που αποδεδειγμένα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και την έβγαλαν σαν μέλος της εγκληματικής οργάνωσης».