Έπαιξε στο Παρά 5 και κανείς δεν ήξερε ότι είναι γυναίκα του: Αυτή είναι η σύζυγος του Παύλου Ορκόπουλου, μετράνε μαζί 50 χρόνια γάμου

Έπαιξε στο Παρά 5 και κανείς δεν ήξερε ότι είναι γυναίκα του: Αυτή είναι η σύζυγος του Παύλου Ορκόπουλου, μετράνε μαζί 50 χρόνια γάμου
Advertisement

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του- επίσης ηθοποιό- Nίκη Χαντζίδου έκανε πρόσφατα ο Παύλος Ορκόπουλος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και η Νίκη Χαντζίδου που είναι μαζί σχεδόν 50 χρόνια, παραβρέθηκαν στο θέατρο Στοά για την Εκδήλωση «Λήδα Πρωτοψάλτη- 65 χρόνια θέατρο».

Advertisement

«Ξεκινήσαμε τη δεκαετία του ’70 δύο ερωτευμένα πλάσματα και είπαμε να σπουδάσουμε αυτό που κάνουμε ερασιτεχνικά.

Ερχόμαστε στην Αθήνα, μπαίνουμε στη σχολή Βεάκη, νοικιάζουμε σπίτι και άρχισα να εργάζομαι στις οικοδομές», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του, το 2020.

Το ζευγάρι δεν έχει συνεργαστεί τηλεοπτικά, αφού η Νίκη Χαντζίδου δραστηριοποιήθηκε κυρίως στο θέατρο. Ωστόσο, η ίδια είχε κάνει μια guest εμφάνιση στο «Παρά Πέντε», υποδυόμενη την αδελφή της Ελευθερίας Ασλάνογλου, της κοπέλας που είχε δολοφονηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ:

Close menu