Παρά την αρχική της απόφαση να μην τοποθετηθεί δημόσια για την επίθεση που δέχτηκε από την κωμικό Χαρά Τσιώλη, η Ιωάννα Τούνη το βράδυ της Πέμπτης άλλαξε την στάση της και με μία μακροσκελή ανάρτηση έδωσε την δική της απάντηση στα όσα της καταλόγισε η TikToker.
Όπως είναι γνωστό, η Χαρά Τσιώλη με βίντεο που ανήρτησε στα social media πριν από μερικές ημέρες, αναφέρθηκε στην Ιωάννα Τούνη, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Θίχτηκε η Ιωάννα Τούνη για τα χιλιάδες σχόλια που εισπράττει στο προφίλ της από ανθρώπους που την κράζουν και της λένε ότι συμμετείχε στα πάρτι στο Ντουμπάι.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ιωάννα μου, έγινες γνωστή μέσα από ένα ροζ βίντεο που είχε κυκλοφορήσει παντού. Μετά έγινες διάσημη influencer και το μόνο που πουλάς μέσα από τα προφίλ σου είναι το εύκολο χρήμα.
Να μην μιλήσουμε για τα χιλιάδες κοριτσάκια που έχουν επηρεαστεί και κυνηγούν επίσης το εύκολο χρήμα.
Ο κόσμος λοιπόν Ιωάννα μου, δεν σε βρίζει γιατί σε φθονεί, αλλά σε βρίζει γιατί κουράστηκε να βλέπει ανθρώπους να πουλάνε τα πάντα για τα χρήματα και έπειτα να κάνουν επίδειξη του πλούτου τους».
Κάτω από το βίντεο αυτό, σχολίασε η Ιωάννα Τούνη γράφοντας: «Τα είπες όλα… Θα τοποθετούμουν και εγώ για το βίντεο που σχολιάζεις με τόσο ορθό τρόπο… αλλά η εν λόγω «κυρία» μόνο διαφήμιση θα πάρει ότι και να σχολιάσω για αυτήν. Και αυτό ακριβώς επιδιώκει».
Αργά απόψε, η influencer δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα μακροσκελές κείμενο-story, στο οποίο έδωσε την δική της, σκληρή απάντηση σε όλες τις κατηγορίες της Χαράς Τσιώλη, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι τελικά η ενόχλησή της ήταν πολύ πιο έντονη απ’ όσο αρχικά είχε δηλώσει.