Νικόλαος Ντε Γκρες – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Έτσι πέρασαν το πρώτο τους Πάσχα ως παντρεμένοι στην Πάτμο

Νικόλαος Ντε Γκρες – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Έτσι πέρασαν το πρώτο τους Πάσχα ως παντρεμένοι στην Πάτμο
Advertisement

Στην Πάτμο πέρασαν το πρώτο τους Πάσχα ως νεόνυμφο ζεύγος ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη, οι οποίοι ένωσαν τις ζωές τους με θρησκευτικό γάμο στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Η Πάτμος αποτελεί αγαπημένο προορισμό της Χρυσής Βαρδινογιάννη, κόρης του Γιώργου Βαρδινογιάννη η οποία διαθέτει κατοικία στη Χώρα.

Advertisement

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Ανδρέας Μέγγος που καλύπτει το ρεπορτάζ που αφορά στην τέως βασιλική οικογένεια, ανέβασε στο Instagram βίντεο από την Ανάσταση στο γυναικείο μοναστήρι του Ευαγγελισμού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Megos (@andreas_megos)

Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία, ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη δείπνησαν επίσης σε εστιατόριο στη Χώρα του νησιού, μαζί με την παρέα τους.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: